Spevák Sam Smith je opäť nezadaný

NETKY.SK • 22 Január 2015, 14:31 • 2 min
Spevák Sam Smith je opäť nezadaný

LONDÝN - Anglickému spevákovi Samovi Smithovi sa rozpadol vzťah s modelom Jonathanom Zeizelom, s ktorým sa zoznámil pri nakrúcaní videoklipu k piesni Like I Can.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný rodák z Londýna sa tak vyjadril počas koncertu, ktorý odohral tento týždeň v Toronte. Skôr než fanúšikom a fanúšičkám zaspieval skladbu Good Thing inšpirovanú rozchodom, prezradil aj niečo málo zo svojho súkromia. "Táto pieseň má dnes pre mňa zvláštny význam, pretože som musel spraviť niečo veľmi podobné niekomu, s kým som sa stretával," povedal.

 

"Dúfam, že si čoskoro niekoho nájdem, a keď sa tak stane, myslím, že pre mňa bude o niečo ťažšie spievať moje skladby, pretože určite budem chcieť spievať veselé piesne. Keď som na pódiu, cítim sa dobre. Každý večer je pre mňa terapiou," uviedol po koncerte. "Mal som veľmi smutný deň, takže ďakujem Toronto, vďaka vám sa cítim omnoho lepšie," napísal spevák v stredu na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter. Neskôr prostredníctvom služby Instagram zverejnil fotografiu, na ktorej sa tvári smutne. "Niekedy potrebujete iba ležať v posteli oblečení v tričku, mať v ruke pohár vína a počúvať Joni Mitchell. Bol to smutný deň. Úžasná šou, no smutný deň," napísal k obrázku. 

 

Samuel Frederick "Sam" Smith je známy napríklad aj vďaka spolupráci na piesni Latch dua Disclosure. Podieľal sa tiež na singli La La La, ktorý v roku 2013 vydal producent Naughty Boy. V októbri 2013 mu vyšlo EP Nirvana a vlani vydal debutový album In the Lonely Hour, ktorý obsahuje aj úspešné single Money on My Mind, Stay with Me a I'm Not the Only One. Nahrávka sa dostala na vrchol britského albumového rebríčka. Smith zvíťazil v ankete BBC Sound of 2014, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. V rámci BRIT Awards mu tiež minulý rok udelili Critics' Choice Award. Získal aj štyri MOBO Awards. V aktuálnom ročníku ho nominovali na šesť cien Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies