Spevák Rytmus sa stal narodeninovým darčekom

NETKY.SK • 24 Január 2013, 08:57 • 2 min
Spevák Rytmus sa stal narodeninovým darčekom

Spevák Rytmus sa stal narodeninovým darčekom - Celebrity Noc plnú prekvapení zažila viac ako stovka pozvaných hostí na narodeninovej party majiteľky a riaditeľky hotela Impozant Barbory Kubincovej vo Valčianskej doline. Poschodová torta, polonahý muž s cy

slovakia

left justify in out

img

Noc plnú prekvapení zažila viac ako stovka pozvaných hostí na narodeninovej party majiteľky a riaditeľky hotela Impozant Barbory Kubincovej vo Valčianskej doline. Poschodová torta, polonahý muž s cylindrom a namaľovaným portrétom oslávenkyne na hrudi doplnený nápisom "Happy Birthday Barborka!" a mnoho darčekov - aj toto čakalo na čerstvú tridsiatničku.

Hlavným prekvapením však bolo vystúpenie rapera Rytmusa, ktorý práve pre tento večer zrušil vystúpenie v Česku a prišiel do Valčianskej doliny. Predskokanov mu robilo duo Aratron Aspis z ich svetelnou šou a tanečné formácie The Pastels a Ladylicious. Keď však moderátor večera Roman Paulech ohlásil príchod rapera Rytmusa, parket ožil. Dobrá nálada, ktorú aktuálne najlepší slovenský raper vytvoril, zostala hosťom až do skorých ranných hodín.

Hoci pracovne, ale v dobrej nálade, si oslavu narodenín užívala moderátorka Erika Judínyová, ktorá sem prišla namiesto Plesu v opere. Po tom, ako dorobila rozhovory do Smotánky, sa nemusela nikam ponáhľať a zabávala sa spolu s partnerom Štefanom Skrúcaným a ostatnými hosťami. 

Na oslavu prišlo mnoho prominentných hostí, medzi ktorými nechýbali manžel oslávenkyne, generálny riaditeľ Prefa Sučany SK Ing. Jozef Kubinec, primátor mesta Martin a poslanec NR SR Mgr. art Andrej Hrnčiar, prednosta neurochirurgie nemocnice v Ružomberku Mudr. Peter Durný či zástupca prednostu pre Oddelenie pediatrickej intenzívnej medicíny prim. Mudr. Ján Mikler, PhD.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies