Spevák Redfoo z LMFAO sa skúsi prebojovať do kvalifikácie US Open

NETKY.SK • 19 Jún 2013, 15:13 • 2 min
Spevák Redfoo z LMFAO sa skúsi prebojovať do kvalifikácie US Open

NEW YORK - Člen americkej elektronickej formácie LMFAO Redfoo, v ostatnom čase neodmysliteľný člen zázemia bieloruskej tenistky Viktorie Azarenkovej, sa skúsi prebojovať do kvalifikácie dvojhry newyorských grandslamových US Open 2013.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný hudobník figuruje pod svojím občianskym menom Stefan Gordy medzi tenistami prihlásenými na turnaj severokalifornskej sekcie národnej asociácie USTA, ktorý sa koná do konca tohto týždňa v areáli Chamisal Tennis Club v Corral de Tierra v Salinase. Začne vo štvrtok 2.30 h SELČ v 2. kole proti jednému z dvojice Scott Gray - Mahmut Dumlupinar. Víťaz tohto základného podujatia postúpi na celoamerické finále, ktorého šampión získa voľnú kartu na štart v kvalifikácii dvojhry US Open. Redfoo bude štartovať aj v mixe so svojou 17-ročnou zverenkyňou Ajakou Okunovou, vo štvrtok nastúpia proti dvojici Maja Katová, Šin Hajasaka.

Redfoo (Stefan Kendal Gordy) a jeho synovec SkyBlu (Skyler Austen Gordy), ktorí tvoria formáciu LMFAO, pritom len pred niekoľkými dňami ohlásili obnovenie činnosti a plány na vydanie nového albumu. Dvojica, ktorá na scéne pôsobí od roku 2006, sa pôvodne volala Sexe Dude, no po intervencii babičky sa premenovali. V novembri 2008 podpísali zmluvu s vydavateľstvom Interscope a v júli 2009 vydali debutový album Party Rock so singlami I'm In Miami Bitch, La La La, Shots a Yes. V roku 2009 sa stala nielen v USA hitom skladba Let The Bass Kick In Miami Girl, pod ktorou je okrem LMFAO podpísaný aj dídžej Chuckie. V roku 2010 si ich pozval na hosťovanie do skladby Gettin' Over You Francúz David Guetta a o úspechu LMFAO bolo rozhodnuté. Skutočný prelom však predstavovala až skladba Party Rock Anthem (feat. Lauren Bennett & GoonRock) z druhého štúdiového albumu Sorry For Party Rocking (2011). Pieseň sa stala medzinárodným hitom, LMFAO s ňou ovládli rebríčky v USA i vo Veľkej Británii a z lokálnej hviezdičky sa stala svetoznáma skupina. Na úspech Party Rock Anthem nadviazali ďalšími úspešnými singlami ako Sexy And I Know It a Sorry For Party Rocking. LMFAO v vlani auguste vystúpili v Bratislave, no na koncerte zo zdravotných dôvodov chýbal SkyBlu. Vlani v septembri potom oznámili, že si chcú dať pauzu a budú sa venovať sólovým projektom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies