Spevák Ray J vo väzbe za neprístojné správanie v hoteli

NETKY.SK • 1 Jún 2014, 11:49 • 2 min
Spevák Ray J vo väzbe za neprístojné správanie v hoteli

BEVERLY HILLS - Polícia v štáte Kalifornia zatkla speváka, známeho pod umeleckým menom Ray J.

slovakia

left justify in out

Dôvodom bolo jeho neprístojné správanie v hoteli v Beverly Hills, kde spevák vyvolal potyčku s hotelovým personálom, následne rozkopol okno policajného auta a opľul policajta.
      

Podľa agentúry AP privolali v piatok večer policajnú hliadku do hotela s tým, že 33-ročný spevák obťažuje ženu pri bare nepatričnými telesnými dotykmi. Muži zákona prípad prešetrili a dospeli k záveru, že fyzický kontakt medzi spevákom a ženou bol neúmyselný.
      

Keď však polícia požiadala Raya, ktorého vlastné meno je William Ray Norwood, aby odišiel, začal sa správať agresívne. Po zatknutí rozkopol sklo policajného auta a službukonajúceho policajta opľul. 
      

Ray tak čelí obvineniam z vandalizmu a odporu pri zatýkaní. Ako uviedol server TMZ, ktorý má k dispozícii fotografie z incidentu, za pľutie na ruku zákona má umelec na krku aj obvinenie z násilného útoku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies