Spevák Prince vystúpi vo Viedni

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 13:36 • 2 min
Spevák Prince vystúpi vo Viedni

VIEDEŇ - Americký spevák a multiinštrumentalista Prince sa v rámci druhej časti aktuálneho turné Hit & Run predstaví so svojou kapelou 3rdEyeGirl aj vo Viedni.

slovakia

left justify in out

Rodák z Minneapolisu vystúpi 7. júna, v deň svojich 56. narodenín, v Stadthalle. Vstupenky v cene od 89 eur sú v predaji na allevent.com alebo www.ticketmaster.at. Prince okrem toho odohrá aj dva koncerty v Paríži (oba 1. júna) a jeden v Berlíne (3. júna).

 

Prince, celým menom Prince Rogers Nelson, vydal svoj debutový album s názvom For You v roku 1978. Odvtedy vydáva nové nahrávky takmer každý rok. Zatiaľ poslednú štúdiovku 20Ten vydal v roku 2010. V súčasnosti pripravuje nový album Plectrum Electrum a taktiež reedíciu nahrávky Purple Rain (1984). Na konte má sedem cien Grammy, štyri MTV Video Music Awards, Zlatý glóbus i Oscara. Je tiež držiteľom Billboard Icon Award. V roku 2004 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy a podľa magazínu Rolling Stone je 27. najlepším interpretom všetkých čias. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies