Spevák Phil Collins skončil v nemocnici

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 16:17 • 2 min
Spevák Phil Collins skončil v nemocnici

BRATISLAVA - Anglický spevák a hudobník Phil Collins skončil v londýnskej nemocnici po tom, ako spadol v hotelovej izbe.

slovakia

left justify in out

Muzikant utrpel rany v blízkosti oka, pričom jeho zranenia si vyžiadali niekoľko stehov. Podľa vyhlásenia jeho zástupcov na sociálnej sieti Facebook interpret išiel v noci na toaletu, pošmykol sa a vrazil hlavou do stoličky. Šesťdesiatšesťročný muzikant je v poriadku a lekári ho budú pozorovať.

V dôsledku zranenia musel preložiť koncerty, ktoré sa mali konať dnes a v piatok v londýnskej Royal Albert Hall. Náhradné vystúpenia sa uskutočnia 26. a 27. novembra. Hudobník, ktorý sa ospravedlnil za odklad koncertov, najbližšie vystúpi v nedeľu 11. júna v Kolíne nad Rýnom.

 


Philip David Charles "Phil" Collins sa stal známym ako člen skupiny Genesis, v ktorej pôsobí s prestávkami od roku 1970. S kapelou vydal úspešné albumy ako napríklad Selling England By The Pound (1973), Duke (1980), Abacab (1981), Genesis (1983), Invisible Touch (1986) či We Can't Dance (1991). Od roku 1981 pôsobí aj ako sólový interpret a na konte má osem štúdioviek, pričom tá zatiaľ posledná s názvom Going Back vyšla v roku 2010.

 

Medzi jeho najznámejšie hity patria skladby ako In the Air Tonight, You Can't Hurry Love, Against All Odds (Take A Look At Me Now), Easy Lover (feat. Philip Bailey), One More Night, Two Hearts, Another Day In Paradise a I Wish It Would Rain Down.

 

Na konte má napríklad sedem cien Grammy, Oscara či dva Zlaté glóbusy a v roku 2010 ho s ostatnými členmi Genesis uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona