Spevák Peter Andre by chcel ďalšie dieťa

NETKY.SK • 11 Február 2014, 13:06 • 2 min
Spevák Peter Andre by chcel ďalšie dieťa

LONDÝN - Britsko-austrálsky spevák Peter Andre, ktorý sa len zhruba pred mesiacom stal už trojnásobným otcom, by vraj chcel ďalšie dieťa.

slovakia

left justify in out

Okrem novorodenej dcérky Amelie, ktorú mu porodila snúbenica Emily MacDonagh, má 40-ročný interpret aj osemročného Juniora a šesťročnú Princess s exmanželkou Katie Price. "Žiadny pôrod nie je výnimočnejší než tie ostatné. Každý je úžasný. Teraz by som chcel ďalšieho chlapca, ale počkám, kým Emily dokončí školu. Potom sa vezmeme a pokúsime sa o chlapca," povedal Andre v rozhovore pre britský denník The Guardian. Zároveň však dodal, že so svadbou sa zatiaľ veľmi neponáhľa. "Poznám svoju snúbenicu tri a pol roka a zrejme spolu budeme šesť rokov, kým sa vezmeme," prezradil.

 

Peter Andre debutoval v roku 1993 eponymnou nahrávkou. Na konte má tiež albumy ako Natural (1996), Time (1997), The Long Road Back (2004), Revelation (2009), či zatiaľ posledný Angels & Demons (2012). Medzi jeho úspešné single patria skladby Mysterious Girl, Flava alebo I Feel You. So spomínanou Price bol ženatý v rokoch 2005 až 2009. Správu o zásnubách s MacDonagh potvrdil len nedávno v rozhovore pre britskú verziu magazínu Ok!. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies