Spevák päsťou udrel do hlavy nesprávneho rozhodcu

NETKY.SK • 20 Február 2014, 11:31 • 2 min
Spevák päsťou udrel do hlavy nesprávneho rozhodcu

ĽUBĽANA - Nechutný záver mal stredajší duel Union Olimpija Ljubljana - Budiveľnik Kyjev v Európskom pohári ULEB basketbalistov, v ktorom hostia z Ukrajiny zvíťazili 87:83. Do kože sa nevedel vpratať 55-ročný slovinský spevák Zoran Predin, ktorý neudržal nervy na uzde a pri odchode rozhodcovskej trojice z palubovky v sprievode ochranky úradovala jeho päsť.

slovakia

left justify in out

Pôvodne sa ňou snažil trafiť talianskeho arbitra Carmela Paternica, ale ten včas spozoroval umelcov úmysel, stihol sa uhnúť a agresor celou silou omylom treskol Portugalčana Luisa Lopesa. Predina okamžite spacifikovali a za svoje správanie sa hneď ospravedlnil. Rodák z Mariboru je známy priaznivec športu, pred futbalovými ME 2000 skomponoval hymnu pre slovinský národný tím a je aj autorom oficiálnej piesne basketbalových ME 2013, ktoré sa vlani v septembri uskutočnili v jeho domovine. V 80. rokoch bol frontmanom folkovo-rockovej formácie Lačni Franz.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona