Spevák Ozzy Osbourne má COVID-19, oznámila jeho manželka

NETKY.SK • 29 Apríl 2022, 18:53 • 2 min
Spevák Ozzy Osbourne má COVID-19, oznámila jeho manželka

LONDÝN – Manželka britského hardrockového speváka Ozzyho Osbourna, Sharon Osbournová, oznámila, že bývalému frontmanovi skupiny Black Sabbath diagnostikovali infekčné ochorenie COVID-19. V piatok o tom informovala americká spravodajská televízia CNN.

slovakia

left justify in out

„Veľmi sa bojím o Ozzyho, avšak hovorila som s ním a je v poriadku,“ uviedla Osbournová vo videu zverejnenom na sociálnej sieti Twitter. Podľa nej sa 73-ročnému umelcovi doteraz darilo vyhýbať nákaze.

 

 

Ozzy mal od roku 2019 viacero zdravotných problémov vrátane „ťažkej infekcie“ a liečil sa aj po zrazeniach spôsobených nešťastným pádom, uviedla CNN. V roku 2020 mu navyše diagnostikovali Parkinsonu chorobu.

 

Osbourne, vlastným menom John, založil formáciu Black Sabbath v roku 1969 s gitaristom Tonym Iommim, hráčom na basovú gitaru Geezerom Butlerom a bubeníkom Billom Wardom. Skupine sa všeobecne pripisuje vynájdenie a popularizácia heavymetalovej hudby. Ako sólový interpret vydal 11 štúdiových albumov.

 

Možno vás zaujme: Putin sa zastal krasokorčuliarky Valievovej. Doping nemá nič s jej vynikajúcim výkonom



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies