Spevák Otto Weiter sa včera popoludní opäť oženil. Po 3 rokoch spoločného života si zobral speváčku Petru Maxin

NETKY.SK • 6 Máj 2023, 18:30 • 2 min
Spevák Otto Weiter sa včera popoludní opäť oženil. Po 3 rokoch spoločného života si zobral speváčku Petru Maxin

IVANKA PRI DUNAJI - Spevák Otto Weiter si včera o 17:00 v kaštieli v Ivanke pri Dunaji povedal svoje "Áno" so speváčkou Petrou MAxin. Medzi pozvanými hosťami boli aj speváci Marcela Molnárová a Paľo Drapák, prezident Československého LEVA Jozef Oklamčák či kardiochirurg Viliam Fischer.

slovakia

left justify in out

Len nedávno dostali speváci Otto Weiter a Petra Maxin v relácii Rock On jasnú otázku - bude svadba? Vtedy odpovedali vyhýbavo: „Ľúbime sa,“ zareagovali jednohlasne partneri. Spevák vtedy nechcel nič potvrdiť. „Hovorí sa, že nikdy nehovor nikdy. A nemôžem teraz povedať, že rozmýšľame o tom. Alebo že nie, v žiadnom prípade. Uvidíme, čo čas prinesie,“ prezradil pred kamerou. 

 

Napokon si dvojica, po 3 rokoch spoločného života, povedala svoje "Áno" včera v kaštieli v Ivanke pri Dunaji o 17:00. Ženích mal na sebe oblečený biely smoking s čiernymi detailami a nevesta s jemne zvlnenými vlasmi, ohurovala v trblietavej róbe, ktorá pôsobila priesvitným dojmom. 

 

img

ženích a nevesta počas svadobného obradu

 

Otto Weiter, ktorý je od Petry o dvadsaťpäť rokov starší, neraz vravel, že ich vzťah nevyzeral od začiatku ružovo. „Naše zoznámenie, hoci z videnia sme sa poznali, sa nezačalo dobre,“ povedal pre PLUS 7 DNÍ. „Keď ju sem manažér Noro Mészároš doviedol akože nás zoznámiť, doslova som ich vyhodil, že nechcem žiadnu speváčku, nechcem sa s nikým zoznamovať a nechcem s nikým spievať,“ tvrdila legenda šlágrov, ktorá sa s blondínou dávala dokopy najskôr pracovne. Deň, keď začali tvoriť pár aj v súkromí, si dvojica vraj určila na 1. jún 2021.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona