Spevák Miguel sa predstaví v snímke Live By Night

NETKY.SK • 3 November 2015, 14:51 • 2 min
Spevák Miguel sa predstaví v snímke Live By Night

BRATISLAVA - Americký r'n'b spevák Miguel si zahrá v pripravovanej krimi dráme Live By Night, ktorá bude adaptáciou rovnomenného románu spisovateľa Dennisa Lehanea.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný spevák, pre ktorého to bude filmový debut, sa predstaví ako Esteban Suarez, brat Gracielly Suarez v podaní Zoe Saldany. Autorom scenára, režisérom a producentom je Ben Affleck, ktorý taktiež stvárni hlavnú postavu - pašeráka alkoholu a mafiána Joea Coughlina. V snímke si okrem nich zahrajú aj Sienna Miller, Elle Fanning, Chris Messina či Chris Cooper. Nakrúcanie sa začalo koncom októbra v Georgii. Film by sa mal dostať do kín v roku 2017.
Miguel, celým menom Miguel Jontel Pimentel, vydal debutový album All I Want Is You v roku 2010, no pre slabý marketing sa úspech dostavil až o rok neskôr. Tento scenár sa ale nezopakoval pri jeho druhej štúdiovke Kaleidoscope Dream (2012), z ktorej sa už počas prvého týždňa v USA predalo 71-tisíc kusov. Najúspešnejšou skladbou z albumu je Adorn, za ktorú získal aj cenu Grammy v kategórii Najlepšia r'n'b skladba. V júni uviedol na trh album s názvom Wildheart, na ktorom spolupracoval napríklad s Lennym Kravitzom. Miguel sa objavil aj na najnovšom albume britského elektronického dua Disclosure s názvom Caracal, ktorý vyšiel 25. septembra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies