Spevák Michael Bublé si počas koncertu vyrazil zub

NETKY.SK • 21 Máj 2014, 10:52 • 2 min
Spevák Michael Bublé si počas koncertu vyrazil zub

SYDNEY - Kanadský spevák Michael Bublé si počas nedávneho koncertu v austrálskom Sydney mikrofónom vyrazil zub.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný interpret si spôsobil zranenie už počas druhej skladby, no vystúpenie odspieval a o nehode informoval až na druhý deň prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnil fotografiu zo zubárskeho kresla. "Som rád, že o tom nikto nevedel, ale včera som si počas druhej piesne mikrofónom vyrazil zub. Nebojte sa, som u zubára a dáva ma dokopy, aby som mohol dnes v Sydney vystúpiť," uviedol hudobník.

 

img

 

Michael Bublé vydal zatiaľ osem štúdioviek - BaBalu (2001), Dream (2002), Michael Bublé (2003), It's Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009), Christmas (2011) a To Be Loved (2013). S poslednými štyrmi menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200. Okrem toho má na konte tri živáky a deväť EP nahrávok. Získal napríklad štyri Grammy alebo 11 Juno Awards. Od marca 2011 je manželom argentínskej herečky, modelky a speváčky Luisany Lopilato, ktorá mu vlani v auguste porodila syna Noaha. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona