Spevák Michael Bublé oficiálne zrušil účasť na Juno Awards

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 18:52 • 2 min
Spevák Michael Bublé oficiálne zrušil účasť na Juno Awards

BRATISLAVA - Kanadský spevák Michael Bublé oficiálne zrušil účasť na tohtoročnom udeľovaní Juno Awards, ktoré sa bude konať 2. apríla v Canadian Tire Centre v Ottawe. Informáciu potvrdila spoločnosť Bel Media, ktorá bude slávnostné odovzdávanie cien vysielať.

slovakia

left justify in out

Rodák z Burnaby v provincii Britská Kolumbia sa mal na ceremoniáli pôvodne predstaviť ako moderátor, ale od projektu odstúpil, aby sa mohol starať o svojho trojročného syna Noaha, ktorému vlani v novembri diagnostikovali rakovinu pečene. Jeho úlohy sa počas slávnostného večera ujmú Russell Peters a Bryan Adams. 

Michael Steven Bublé vydal zatiaľ deväť štúdioviek - BaBalu (2001), Dream (2002), Michael Bublé (2003), It's Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009), Christmas (2011), To Be Loved (2013) a Nobody But Me (2016), pričom s predposlednými štyrmi menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200. Okrem toho má na konte tri živé nahrávky a deväť EP. Získal napríklad štyri ceny Grammy, dvanásť Juno Awards či jednu American Music Award. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies