Spevák Maroon 5 bude dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 14 September 2017, 13:19 • 2 min
Spevák Maroon 5 bude dvojnásobným otcom

BRATISLAVA - Frontman americkej kapely Maroon 5 Adam Levine a jeho manželka, namíbijská modelka Behati Prinsloo sa stanú dvojnásobnými rodičmi.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná rodáčka z juhoafrického Vanderbijlpark oznámila radostnú správu v stredu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu s popiskom "druhé kolo", na ktorej má oblečené bikiny a je jej vidno tehotenské bruško.

 

 

 

ROUND 2.....

Príspevok, ktorý zdieľa Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo),

 


Tridsaťosemročný muzikant a modelka, známa najmä ako jeden z anjelikov značky spodnej bielizne Victoria's Secret, sa zosobášili v júli 2014 v Mexiku po dvoch rokoch randenia. Spolu už vychovávajú takmer ročnú dcérku Dusty Rose.

Adam Noah Levine pôsobí v spomínanej skupine Maroon 5 od jej vzniku v roku 1994, pričom pôvodne sa volala Kara's Flowers. Pod týmto názvom vydali v roku 1997 album The Fourth World.

 

Ako Maroon 5 debutovali štúdiovkou Songs About Jane (2002). Po nej nasledovali počiny It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010), Overexposed (2012) a V (2014), pričom všetkých päť sa dostalo do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies