Spevák Marc Anthony sa rozišiel s Chloe Green

NETKY.SK • 10 Február 2014, 09:48 • 2 min
Spevák Marc Anthony sa rozišiel s Chloe Green

LOS ANGELES - Americký spevák portorického pôvodu Marc Anthony sa po ročnom vzťahu rozišiel s Chloe Green, dcérou známeho britského podnikateľa Philipa Greena.

slovakia

left justify in out

"Dávajú si pauzu. Dôvodom je ich pracovná zaneprázdnenosť," uviedol pre magazín Us Weekly nemenovaný zdroj z okolia páru. Štyridsaťpäťročného speváka a jeho 22-ročnú partnerku videli naposledy spolu na verejnosti 26. januára na odovzdávaní cien Grammy v Los Angeles. Anthony začal s Green chodiť vlani vo februári, iba mesiac po rozchode s modelkou Shannon de Limou.

Marc Anthony chodil v 90. rokoch so speváčkou Jennifer Lopez, pričom svoj vzťah obnovili v roku 2004. V júni toho istého roka sa vzali na súkromnom obrade v Beverly Hills a vo februári 2008 sa im narodili dvojičky Max a Emme. V júli 2011 však ohlásili rozchod a momentálne sa rozvádzajú. Anthony bol predtým v rokoch 2000 až 2004 ženatý s bývalou Miss Universe Dayanarou Torres, s ktorou má synov Cristiana a Ryana. Okrem toho má aj dcéru Arianu, ktorú mu v roku 1994 porodila newyorská policajtka Debbie Rosado. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona