Spevák Lukáš Adamec vydáva sólový album: Klip nahrával v rómskych osadách

NETKY.SK • 12 Júl 2017, 11:47 • 2 min
Spevák Lukáš Adamec vydáva sólový album: Klip nahrával v rómskych osadách

KOŠICE - Svoj debutový sólový album nahral spevák a víťaz Česko Slovenskej SuperStar z roku 2011 Lukáš Adamec.

slovakia

left justify in out

Pod jednoduchým názvom Lukáš Adamec album oficiálne vychádza vo štvrtok 13. júla. Celkovo 11 nových i starších pesničiek zahŕňa trojročné obdobie, v ktorom pôsobí na sólovej dráhe.

 

Autormi textov a hudby sú najmä samotný spevák a jeho muzikantský súputník Tomáš Okres, ktorý je zároveň producentom albumu, textársky prispel aj Vlado Krausz. Album je pestrý muzikantsky, hudobne aj štýlovo. "Preto sa volá Lukáš Adamec, lebo sú tam piesne, ktoré definujú mňa – to, čo rád spievam. Sú tam rockovejšie, ale aj baladickejšie pesničky, akustické piesne, piesne, ktoré sú hopsavé, srandovné ako napríklad Horúca láska alebo pieseň Dýchaj," priblížil Adamec.

 

Košický spevák býva zatrieďovaný medzi rockerov, čo je podľa neho milé a fajn, ale nie úplne presné. "Ja mám rád aj rock, aj balady, aj akustiku, mám rád spievanie pri ohni so španielkou a tento album to určite obsahuje," dodáva.

 

Krátko pred vydaním albumu vyšiel aj prvý singel Horúca láska, v ktorom Lukáš spieva o "zakázanej" láske k rómskej dievčine z košického Luníka. K piesni aktuálne vzniká aj klip, ktorý pod režisérskym vedením Michala Kunesa Kováča natáčali v rómskych osadách. "Je to čisto o láske, ktorá nemôže byť nikdy zlá a ktorá nepozná farbu pleti," skonštatoval košický spevák a muzikálový herec.

 

Na sólovej dráhe Lukáša sprevádzajú hudobníci Tomi Okres a Jozef Dvořák. Na nahrávaní piesní do albumu sa podieľali aj ďalší známi hudobníci ako Marcel Buntaj, Marián Čekovský, Peter Bič, Martin Gašpar či Peter Tomko. Na jeseň sa chystá koncertné turné po slovenských mestách, ako aj krst nového CD-čka.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies