Spevák Lukáš Adamec opitý spôsobil dopravnú nehodu

NETKY.SK • 8 August 2012, 19:54 • 2 min
 Spevák Lukáš Adamec opitý spôsobil dopravnú nehodu

Spevák Lukáš Adamec opitý spôsobil dopravnú nehodu - Celebrity Slovenský spevák Lukáš Adamec v pondelok pod vplyvom alkoholu spôsobil dopravnú nehodu. Ako informovala webová stránka Topky.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský spevák Lukáš Adamec v pondelok pod vplyvom alkoholu spôsobil dopravnú nehodu. Ako informovala webová stránka Topky.sk, v Košiciach nedal pri odbočovaní prednosť inému vozidlu. Obe autá skončili s preliačinami, dve ženy s ľahšími zraneniami previezli do nemocnice. "Vyšiel som z vedľajšej cesty neopatrne a rýchlo. Ja som vinný. Ja to viem a vie to aj druhý šofér,” priznal do kamery markizáckych Televíznych novín, ktoré o udalosti v pondelok informovali. "Dúfam, že mi zoberú vodičák aspoň na osem rokov,” dodal 25-ročný Adamec. Víťazovi Česko Slovenskej SuperStar 2011 namerali v krvi 1,42 promile zvyškového alkoholu. V prípadoch nad jedno promile už ide o trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo ho môžu odsúdiť až na rok odňatia slobody.

Adamec sa v súčasnosti venuje kapele Siempre, s ktorou nedávno vydal album s jednoduchým názvom Siempre & Lukáš Adamec. Zoskupenie si počas tohto leta naplánovalo množstvo koncertov, pričom ten najvýznamnejší sa uskutočnil 13. júla v Piešťanoch, kde hudobníci vystúpili ako predskokani legendárnych Guns N' Roses.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies