Spevák Linkin Park pil pred smrťou alkohol, list na rozlúčku sa nenašiel

NETKY.SK • 22 Júl 2017, 15:03 • 2 min
Spevák Linkin Park pil pred smrťou alkohol, list na rozlúčku sa nenašiel

LOS ANGELES - Skupina Linkin Park, ktorej líder Chester Benningtnon v stredu zomrel, zrušila plánované turné a oznámila, že je v duchu s jeho rodinnými príslušníkmi.

slovakia

left justify in out

Úrady v Los Angeles, kde sa spevák vlastnoručne pripravil o život, medzitým oznámili, že v izbe, kde sa obesil, bola spolovice načatá fľaša alkoholu. List na rozlúčku sa nenašiel.

Benningtnon, ktorý zomrel vo veku 41 rokov, sa obesil v jeho dome v mestečku Palos Verdes Estates v okrese Los Angeles. Jeho mŕtve telo našli vo štvrtok ráno, spevák sa obesil už v stredu ráno okolo deviatej miestneho času.

Bennington bol blízkym priateľom bývalého speváka kapely Soundgarden Chrisa Cornella, ktorý si vzal život v máji. Britská BBC pripomína, že aj sám Bennington v minulosti zmieňoval samovraždu, pričom myšlienky na ňu dával do súvislosti s faktom, že bol v detstve zneužívaný.

Spevák údajne tiež dlhé roky bojoval so závislosťou na alkohole a drogách. Bennington bol od roku 2007 druhýkrát ženatý s bývalou modelkou Talindou Bentley, z dvoch svojich manželstiev mal šesť detí.

Kapela Linkin Park vznikla v roku 1996 v Kalifornii a okrem Benningtona v nej pôsobili Mike Shinoda, Rob Bourdon, Brad Delson, Dave Farrell a Joe Hahn. Skupina vydala albumy Hybrid Theory (2000), Meteora (2003), Minutes To Midnight (2007), A Thousand Suns (2010), Living Things (2012), The Hunting Party (2014) a One More Light (2017). Medzi najväčšie hity držiteľov dvoch cien Grammy patria skladby Crawling, In The End, Somewhere I Belong, Numb či What I've Done.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona