Spevák Liam Gallagher zverejnil videoklip k piesni Chinatown

NETKY.SK • 6 Júl 2017, 14:42 • 2 min
Spevák Liam Gallagher zverejnil videoklip k piesni Chinatown

BRATISLAVA - Anglický spevák Liam Gallagher zverejnil videoklip ku skladbe Chinatown. V novinke sa prelínajú rôzne zábery na Londýn a 44-ročného interpreta, ktorý sa prechádza po meste. Video vzniklo pod režisérskou taktovkou britského filmára Charlieho Lighteninga.

slovakia

left justify in out

Skladba Chinatown, ktorú napísali a produkovali Andrew Wyatt of Miike Snow, pochádza z hudobníkovho pripravovaného debutového sólového albumu As You Were. Ten uvedie na trh 6. októbra na CD, vinyle aj v digitálnej forme. Spevák z nahrávky predstavil už napríklad pieseň Wall of Glass, ktorá jeho prvým sólovým singlom. Ku skladbe tiež predstavil videoklip

Liam Gallagher sa preslávil ako spevák kapely Oasis, s ktorou vydal albumy Definitely Maybe (1994), (What's The Story) Morning Glory? (1995), Be Here Now (1997), Standing On The Shoulder Of Giants (2000), Heathen Chemistry (2002), Don't Believe The Truth (2005) a Dig Out Your Soul (2008).

 

Činnosť skupiny však už od začiatku sprevádzali ostré a otvorené spory medzi ním a jeho starším bratom Noelom, ktoré napokon v auguste 2009 viedli k jej rozpadu. Noel následne založil kapelu Noel Gallagher's High Flying Birds.

 

Liam s ostatnými členmi Oasis zas skupinu Beady Eye, ktorá stihla uviesť na trh dve štúdiovky - Different Gear, Still Speeding (2011) a BE (2013), no v októbri 2014 ukončila činnosť.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona