Spevák Liam Gallagher odohrá v Manchestri benefičný koncert pre obete útoku

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 14:41 • 2 min
Spevák Liam Gallagher odohrá v Manchestri benefičný koncert pre obete útoku

MANCHESTER - Liam Gallagher, bývalý frontman britských rockových skupín Oasis a Beady Eye, oznámil plány na benefičný koncert, ktorého výťažok pôjde na pomoc rodinám obetí pondelkového teroristického útoku v Manchestri.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Gallager, 44-ročný rodák z tohto anglického mesta, vystúpi na budúci týždeň v utorok v manchesterskej hale O2 Ritz. Koncert bude prvým v rámci miniturné na podporu jeho debutového sólového albumu As You Were, ktorý vyjde v októbri. Gallagher zahrá aj v Londýne, Dubline a Glasgowe.

Spevák predtým na sociálnej sieti Twitter napísal, že "niet slov", ktorými by dokázal popísať tragické udalosti z pondelka, keď sa vo vstupnej časti haly Manchester Arena, kde práve vystupovala americká popová speváčka Ariana Grande, odpálil samovražedný útočník a zabil 22 ľudí.

Na otázku, či zahrá aj skladby od skupiny Oasis, Gallager pre magazín New Musical Express (NME) povedal: "Hneď na začiatku, potom niekde v strede a zopár aj na koniec."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies