Spevák Lee Ryan nebude môcť dva roky šoférovať

NETKY.SK • 3 Máj 2014, 10:42 • 2 min
Spevák Lee Ryan nebude môcť dva roky šoférovať

LONDÝN - Anglickému spevákovi Leemu Ryanovi, ktorého zatkli minulý mesiac za údajné riadenie pod vplyvom alkoholu a podozrenie z držania drog, súd udelil dvojročný zákaz šoférovania a pokutu vo výške 3325 libier (v prepočte približne 4000 eur).

slovakia

left justify in out

Na pojednávaní, ktoré sa uskutočnilo v piatok, jeden zo žalobcov uviedol, že polícia počas zadržania speváka, známeho ako člena chlapčenskej skupiny Blue, cítila z jeho dychu alkohol. Tridsaťročný interpret údajne tiež nadával členom policajnej hliadke a zvracal na policajnej stanici. Ryana zastavila hliadka miestnej polície 11. apríla v západnom Londýne, keď chaoticky riadil svoje auto. Následne ho previezli na policajnú stanicu, kde ho obvinili z neposkytnutia potrebnej vzorky a za škody, ktoré riadením vozidla spôsobil.

 

Skupina Blue, ktorej členmi sú okrem Ryana aj Duncan James, Antony Costa a Simon Webbe, vznikla v roku 2000. Postupne vydala tri štúdiovky All Rise (2001), One Love (2002) a Guilty (2003), s ktorými sa jej podarilo dobyť britský albumový rebríček. Po pauze medzi rokmi 2005 a 2009, počas ktorej vydali aj päť kompilačných nahrávok, pripravili pre svojich fanúšikov novú štúdiovku s názvom Roulette (2013). Medzi najznámejšie hity Blue patria U Make Me Wanna, Breathe Easy, One Love či Get Down. V roku 2005 vydal Ryan aj sólový album s názvom Lee Ryan, ktorý obsahuje single ako Army of Lovers, Turn Your Car Around alebo Real Love. Spevák sa nedávno pokúšal zvýšiť povedomie verejnosti o problémoch a životných podmienkach psov, ktoré sa zúčastňujú na komerčných pretekoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies