Spevák kapely The Calling zažil peklo: Uniesli ho, zbili a hodili na koľajnice!

NETKY.SK • 19 August 2013, 12:01 • 2 min
Spevák kapely The Calling zažil peklo: Uniesli ho, zbili a hodili na koľajnice!

MICHIGAN - Lídra americkej kapely The Calling Alexa Banda v Michigane cez víkend uniesli, surovo zmlátili a následne hodili na koľajnice. Ako informoval portál TMZ.com, incident momentálne vyšetruje polícia.

slovakia

left justify in out

Spevák bol v meste Lapeer a v nedeľu nadránom sa chcel prejsť z hotela do neďalekého obchodu s potravinami. Zastavila pri ňom dodávka, pričom ľudia v nej ho vtiahli dovnútra a zbili. Banda začali hľadať až po tom, ako si ráno jeden z členov kapely uvedomil, že zmizol. Spevákov stav nie je známy.

Skupinu The Calling verejnosť pozná predovšetkým zásluhou hitu Wherever You Will Go, ktorý sa dostal na piate miesto amerického singlového rebríčka a magazín Billboard ho vyhlásil za pieseň desaťročia. Vydali dve štúdiovky - Camino Palmero (2001) a Two (2004) a na konte majú skladby ako Adrienne, Our Lives alebo Things Will Go My Way. Band v roku 2010 vydal sólový album We've All Been There a jeho hlas znie v hite Carlosa Santanu Why Don't You & I.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies