Spevák kapely Sum 41 prehovoril o problémoch s alkoholom

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 13:17 • 2 min
Spevák kapely Sum 41 prehovoril o problémoch s alkoholom

BRATISLAVA - Líder kanadskej kapely Sum 41 Deryck Whibley prehovoril o problémoch s alkoholom. Tridsaťštyriročný bývalý manžel hudobníčky Avril Lavigne prostredníctvom webstránky www.deryckwhibley.net prezradil, že ho nedávno hospitalizovali po tom, ako doma upadol do bezvedomia.

slovakia

left justify in out

"Niekoľko rokov som naozaj veľa pil a nakoniec ma to dobehlo. Pil som každý deň a naozaj veľa. Až raz okolo polnoci som sedel doma, lial som do seba ďalší pohárik a chystal som sa pozrieť si film, keď som sa začal cítiť zle a následne som upadol do bezvedomia. Moja snúbenica zavolala sanitku. Keď som sa na druhý deň prebudil, vôbec som nevedel, kde som. Boli tam moja matka a nevlastný otec. Pečeň aj obličky mi zlyhali. Uvedomil som si, že už nemôžem piť. Lekári mi povedali, že ak si dám ešte jeden pohárik, zomriem. Postavte sa k pitiu zodpovedne. Ja som to tak nerobil a pozrite, kam som sa dostal (nikdy som si nemyslel, že to raz poviem). No nič, teraz mám opäť nadšenie aj inšpiráciu na nové skladby. Čoskoro príde čas na nový album a ďalšie turné. Opäť sa vidíme," uviedol spevák a pripojil aj niekoľko fotografií z nemocnice. 

 

Sum 41 vznikli v roku 1996. Okrem Whibleyho tvoria súčasnú zostavu ešte gitarista Tom Thacker a basgitarista Jason McCaslin. Kapela vydala debutový album All Killer, No Filler v roku 2001. Po ňom nasledovali štúdiovky Does This Look Infected? (2002), Chuck (2004), Underclass Hero (2007) a Screaming Bloody Murder (2011). Formácia má na konte napríklad jednu nomináciu na Grammy a to vďaka skladbe Blood In My Eyes. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies