Spevák kapely Papa Roach podstúpi operáciu hlasiviek

NETKY.SK • 7 August 2017, 17:12 • 2 min
Spevák kapely Papa Roach podstúpi operáciu hlasiviek

BRATISLAVA - Jacoby Shaddix, spevák americkej rockovej kapely Papa Roach, absolvuje operáciu hlasiviek. Formácia musela pre zdravotné problémy 41-ročného lídra náhle zrušiť tri koncerty v USA.

slovakia

left justify in out

"S ťažkým srdcom musíme zrušiť naše koncerty v Oregone, Illinois a na Aljaške. Jacoby Shaddix musí ísť na operáciu hlasiviek a potrebuje odpočinok," uviedla kapela a dodala, že v koncertovaní plánuje pokračovať v septembri.

Muzikant podstúpil podobný zákrok aj pred piatimi rokmi. "Našťastie, lekári zistili diagnózu včas a čoskoro očakávajú úplné zotavenie," dodali hudobníci. "Radi by sme sa poďakovali fanúšikom za ich modlitby a želania. Vieme, že niektorí z vás mali na pláne vycestovať. Vrátime sa za vami na budúci rok," uviedli. Formácia by sa podľa plánov mala predstaviť 17. septembra v Prahe, 19. septembra vo Varšave alebo o deň neskôr vo Viedni.

Papa Roach vznikli v roku 1993 v kalifornskom meste Vacaville. V kapele momentálne pôsobia aj Jerry Horton (gitara), Tobin Esperance (basgitara) a Tony Palermo (bicie). Na konte majú albumy Old Friends From Young Years (1997), Infest (2000), Lovehatetragedy (2002), Getting Away With Murder (2004), The Paramour Sessions (2006), Metamorphosis (2009), The Connection (2012), F.E.A.R. (2015) a Crooked Teeth (2017). Medzi ich úspešné single patria napríklad Last Resort, She Loves Me Not, Getting Away With Murder, Scars alebo Forever.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies