Spevák kapely Goo Goo Dolls John Rzeznik sa oženil

NETKY.SK • 29 Júl 2013, 08:44 • 2 min
Spevák kapely Goo Goo Dolls John Rzeznik sa oženil

MALIBU - Frontman americkej rockovej kapely Goo Goo Dolls John Rzeznik si v piatok v Malibu vzal za manželku svoju partnerku Melinu Gallo, s ktorou chodil od roku 2005. Pre 47-ročného hudobníka to bola druhá svadba, jeho prvé manželstvo z roku 1993 sa skončilo po štyroch rokoch rozvodom.

slovakia

left justify in out

Na piatkovej svadbe sa zúčastnilo približne 120 hostí, medzi ktorými nechýbali zvyšní členovia Goo Goo Dolls. "Celý obrad bol predovšetkým pre rodinu a priateľov. Bolo to naozaj krásne a romantické," uviedol pre magazín People hudobník, ktorý však na svojej svadbe nespieval. "Dohodli sme sa, že na našej svadbe spievať nebudem. Namiesto toho nám znela skladba Make You Feel My Love od Adele, ktorú mám v jej podaní veľmi rád," dodal Rzeznik, ktorý je momentálne aj s kapelou uprostred turné k novému albumu Magnetic (2013). S manželkou pôjde na svadobnú cestu do Talianska a Francúzska až na jeseň po jeho ukončení. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona