Spevák kapely At the Drive-In má problémy s hlasivkami

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 17:22 • 2 min
Spevák kapely At the Drive-In má problémy s hlasivkami

BRATISLAVA - Cedric Bixler-Zavala, spevák americkej post-hardcorovej kapely At the Drive-In, má problémy s hlasivkami.

slovakia

left justify in out

Formácia preto musela zrušiť severoamerickú časť turné, počas ktorého sa mala ukázať v Bostone, Detroite, Toronte a na kanadskom Amnesia Rockfeste. Muzikanti fanúšikom sľúbili, že im zrušené vystúpenia v budúcnosti vynahradia. Skupina sa plánuje vrátiť na koncertné pódiá 29. júna na dánskom Roskilde Festivale. V sobotu 2. júla by mali zahrať na poľskom festivale Open'er v meste Gdyňa.


At the Drive-In vznikli v roku 1993 v texaskom El Pase. Vo formácii pôsobia okrem speváka, známeho aj z už nefungujúcej kapely The Mars Volta, gitarista Omar Rodríguez, basgitarista Paul Hinojos, bubeník Tony Hajjar a gitarista Tony Hajjar.

 

Na konte majú albumy Acrobatic Tenement (1996), In/Casino/Out (1998) a Relationship of Command (2000). Formácia v roku 2001 ohlásila ukončenie činnosti, v roku 2012 sa dala dokopy a odohrala niekoľko koncertov. Na scénu sa opäť vrátili tento rok v januári.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona