Spevák James Arthur sa chce stať hercom: Zbavuje sa tetovaní

NETKY.SK • 15 November 2016, 09:04 • 2 min
Spevák James Arthur sa chce stať hercom: Zbavuje sa tetovaní

LONDÝN- Britský spevák James Arthur sa chce zbaviť niektorých tetovaní. Dvadsaťosemročný interpret to prezradil v rozhovore pre britské noviny Daily Star Sunday.

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti mi odstraňujú sovu z krku, slzu z tváre a korunu z ruky. Už mám za sebou deväť procedúr. Trocha to trvá a je to dosť drahé, ale bude to stáť za to," povedal víťaz deviatej sezóny súťaže The X Factor. Spevák sa tak rozhodol, pretože sa chce venovať herectvu a obával sa, že by ho pre tetovania mohli obsadzovať len do "určitých kategórií úloh".

 

James Andrew Arthur vydal v decembri 2012 singel Impossible, s ktorým dobyl britský singlový rebríček. V novembri 2013 uviedol na trh prvý, eponymný album, na ktorom sa okrem hitu Impossible nachádzajú aj single You're Nobody 'til Somebody Loves You, Recovery a Get Down. Nahrávka sa v britskom albumovom rebríčku dostala na druhé miesto. Tento rok v októbri ponúkol druhú štúdiovku Back from the Edge, s ktorou už UK Chart dobyl.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona