Spevák Huber popudil futbalových priaznivcov, bábiky ho vyzvali k stávke

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 14:29 • 2 min
Spevák Huber popudil futbalových priaznivcov, bábiky ho vyzvali k stávke

AARAU - Futbalistky švajčiarskeho klubu FC Aarau nápadito zareagovali na znevažujúce verejné vyjadrenia speváka Büneho Hubera na adresu tohto športu.

slovakia

left justify in out

"Mám po krk futbalistov, tých potetovaných predlaktí a bábik, ktoré sa v pokutovom území klátia na zem. Už sa na to nemôžem pozerať. Asi nebudem sledovať ani majstrovstvá Európy," nepriamo sa vtieral frontman kapely Patent Ochsner do priazne hokejovým fanúšikom v rozhovore počas televízneho prenosu z play-off NLA medzi Bernom a Luganom. Popudil tým však zástupcov napadnutého odvetvia, ozvalo sa aj nežné pohlavie.

"Výzva k stávke: pozývame Ťa na náš tréning a tvrdíme, že ho nevydržíš až do konca! Ak prehráme, navaríme pre Teba i celú skupinu, budeme to servírovať a, samozrejme, aj umyjeme špinavý riad. Ak vyhráme, prídete zahrať na náš zápas. ´Bábiky´ z FC Aarau. P.S.: Zabezpečíme, aby na mieste bol lekár," hodili futbalistky rukavicu umelcovi. Informácie sú z webu Aargauer Zeitung.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies