Spevák Harry Styles zverejnil skladbu Sweet Creature

NETKY.SK • 3 Máj 2017, 11:07 • 2 min
Spevák Harry Styles zverejnil skladbu Sweet Creature

BRATISLAVA - Anglický spevák Harry Styles zverejnil skladbu Sweet Creature. Na tvorbe novinky sa podieľali samotný interpret, Jeff Bhasker, Alex Salibian, Tyler Johnson a Kid Harpoon, ktorý sa postaral aj o produkciu.

slovakia

left justify in out

Sweet Creature je po skladbách Sign of the Times a Ever Since New York zároveň treťou ukážkou zo spevákovho očakávaného eponymného albumu.

 

Prvá sólová štúdiovka 23-ročného člena skupiny One Direction sa dostane na trh 12. mája a bude obsahovať dovedna desať skladieb. Nahrávka vyjde na vinyle aj CD, pričom limitovaná CD edícia bude obsahovať aj 32-stranovú knihu s exkluzívnymi fotografiami z nahrávania albumu.

Harry Edward Styles sa stal známym vďaka spomínanej formácii One Direction, v ktorej pôsobil spolu s Louisom Tomlinsonom, Niallom Horanom, Liamom Paynom a Zaynom Malikom. Posledný menovaný však skupinu opustil v marci roku 2015. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke.

 

Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015), ktorý vydali po odchode Malika už len ako štvorica.

 

Získali viac ako sto ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.
 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona