Spevák Greg Graffin z Bad Religion vydá sólový album

NETKY.SK • 11 Január 2017, 14:32 • 2 min
Spevák Greg Graffin z Bad Religion vydá sólový album

BRATISLAVA - Americký spevák Greg Graffin, známy najmä ako líder punk-rockovej kapely Bad Religion, plánuje vydať tretí sólový album. Nahrávka Millport sa dostane na trh 10. marca a ponúkne desať piesní. Z nich už interpret zverejnil skladbu Making Time.

slovakia

left justify in out

Na štúdiovke spolupracovali Jonny "2 Bags" Wickersham, Brent Harding a David Hidalgo Jr. z kapely Social Distortion. O produkciu sa postaral gitarista formácie Bad Religion Brett Gurewitz.

 

"Z novinky som nadšený rovnako, ako keď sme nahrávali s Bad Religion album Suffer (z roku 1988, pozn. SITA)," uviedol spevák. "Na albume pracujú dvaja skladatelia z Bad Religion a rytmická sekcia skupiny Social Distortion. Sme zástupcovia dvoch vplyvných losangeleských punkových kapiel, ktorí ponúkajú autentický country-rockový album. Myslím si, že nahrávka znie skvelo," povedal Graffin, ktorý má na konte sólovky American Lesion (1997) a Cold as the Clay (2006).


Skupina Bad Religion vznikla v roku 1979. Formácia má na konte dovedna 16 štúdiových albumov, pričom ten zatiaľ posledný s názvom True North vyšiel v januári 2013 a Bad Religion sa s ním vyšplhali na 19. priečku amerického rebríčka Billboard 200, čo je ich doteraz najlepšie umiestnenie v tejto hitparáde. Medzi najväčšie hity skupiny patria skladby ako Punk Rock Song, Los Angeles Is Burning, 21st Century (Digital Boy) alebo Sorrow.

Tracklist albumu Greg Graffin - Millport:


01 Backroads Of My Mind
02 Too Many Virtues
03 Lincoln's Funeral Train
04 Millport
05 Time Of Need
06 Making Time
07 Shotgun
08 Echo On The Hill
09 Sawmill
10 Waxwings

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies