Spevák Eusebio zverejnil videoklip k piesni La Farándula

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 15:26 • 2 min
Spevák Eusebio zverejnil videoklip k piesni La Farándula

BRATISLAVA - Kubánsky spevák Eusebio zverejnil videoklip k piesni La Farándula, na ktorej spolupracoval aj slovenský producent Peter Pann. V novinke je možné vidieť zábery z turné, ktoré dvojica absolvovala po Taliansku. O réžiu sa postaral Dušan Krajčovič.

slovakia

left justify in out

Skladba sa bude nachádzať na albume La Farándula, ktorý sa dostane do predaja 22. marca, pričom krst sa bude konať 16. marca v bratislavskom Icon Ice Bare.

 

"La Farándula je taký euforický song tak trochu o tom, kto som. Odráža moje súčasné rozpoloženie - som spokojný tu a teraz s tým, čomu sa venujem. Intenzívne prežívam prítomný moment. Môj profesionálny život sa točí okolo scény, ale nehrám sa na celebritu, som, ako na Kube hovoríme, farandulero -  tak trochu bohém, tak trochu nomád s obrovskou vášňou pre muziku, showtime a interakciu s ľuďmi, medzi ktorých rád prinášam zábavu a dobrú náladu. A prečo som pomenoval album La Farándula? Na Kube je to populárny slangový výraz, v ktorom sa spája umenie a zábava, pestrosť a hravosť a práve v tomto duchu vznikal náš album, aby priniesol poslucháčom trochu horúcej atmosféry, rozptýlil ich a naladil na vlnu pohodovej, pozitívnej a radostnej emócie, ktorá rozvibruje telo i ducha," uviedol Eusebio. 

Album vznikol v Studio Laboratory Petra Panna. Bude obsahovať celkovo 15 skladieb, z toho tri sú bonusy. O aranžmány troch piesní sa postaral kubánsky producent Bola, pod produkciu skladby Vamos sa podpísal Mairee. Medzi hosťami sú tiež Kali, VeronikaS a Čistychov. Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na turné La Farándula, ktoré sa začne 8. apríla v Nových Zámkoch. 

Eusebio Nicolás Mena pôsobil v skupine Monte Rey, s ktorou nahral dva albumy. Formácia mala na Slovensku dlhší angažmán, no neskôr ukončila svoju činnosť a Eusebio sa vydal na sólovú dráhu. Na Slovensku žije sedem rokov a s Petrom Pannom spolupracuje od roku 2014. Výsledok tohto spojenia je možné počuť aj v piesňach Bailame, El destino či La música, ktoré sa objavia na spomínanom albume La Farándula. 

Termíny turné La Farándula: 


8. apríla - Nové Zámky, Irish 
15. apríla - Partizánske, Infinity Club
21. apríla - Snina, Space Club  
22. apríla - Hlohovec, One Club 
12. mája - Humenné, Arena Night Club 
13. mája - Trnava, Relax 
19. mája - Vráble, Wood Pub
20. mája - Radošina, Emer Club 
27. mája - Nová Baňa, Terminal Club 
17. júna - Nitra, Luna 


Tracklist albumu Eusebio & Peter Pann - La Farándula:


01 La música 
02 Alegría (ft. Čistychov) 
03 La Farándula 
04 Perfume de tu despedida 
05 Bailame 
06 Perdimos el control 
07 El destino 
08 Dices (ft. Kali) 
09 Lobo (ft. Čistychov) 
10 Tus huellas (ft. VeronikaS) 
11 Chamaquita 
12 Going to Havana 
Bonusy: 
13 Alegría (original version) 
14 Ver (ft. Kali) 
15 Vamos (prod. Mairee)

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies