Spevák Ed Sheeran venoval oblečenie charite

NETKY.SK • 26 September 2016, 14:20 • 2 min
Spevák Ed Sheeran venoval oblečenie charite

LODNÝN - Anglický spevák Ed Sheeran daroval charite svoje oblečenie. Dvanásť tašiek s odevmi a topánkami venoval charitatívnemu obchodu patriacemu zariadeniu St Elizabeth Hospice v meste Framlingham, kde vyrastal. Medzi darovaným oblečením boli napríklad obleky zo slávnostného udeľovania BRIT Awards a cien Grammy alebo károvaná košeľa, ktorú mal oblečenú vo filme Dieťa Bridget Jonesovej (2016).

slovakia

left justify in out

Väčšina z odevov je v predaji od soboty, ale niektoré kúsky dali zástupcovia spomínaného hospicu do online dražby prostredníctvom aukčnej internetovej stránky eBay. Najvyššia ponuka je zatiaľ 530 libier (v prepočte približne 613 eur), pričom aukcia trvá do 4. októbra.

 

Dvadsaťpäťročný interpret podporuje hospic už niekoľko rokov, pričom mu prispel už približne štyritisíc librami (zhruba 4600 eur). “Teší nás, že nám Ed daroval toľko oblečenia. V posledných rokoch sme mali od neho viacero darov a ukázalo sa, že boli veľmi populárne. Ľudia prichádzajú odvšadiaľ, aby si mohli vystáť radu a kúpiť si ich. Podobne to je aj s ľuďmi, ktorí prispievajú online. Sme naozaj vďační za to, že sa nás Ed rozhodol podporiť,“ vyjadrila sa ku spevákovej iniciatíve manažérka obchodu Rachel Pollard.

 

Edward Christopher "Ed" Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Predvlani uviedol na trh druhú štúdiovku x, na ktorej sa nachádzajú single ako Thinking Out Loud či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards, dve Ivor Novello Awards či dve MTV Europe Music Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona