Spevák Charlie Puth zverejnil videoklip k piesni Attention

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 15:54 • 2 min
Spevák Charlie Puth zverejnil videoklip k piesni Attention

BRATISLAVA - Americký spevák, skladateľ a producent Charlie Puth zverejnil prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Attention.

slovakia

left justify in out

V takmer štvorminútovej novinke sa 25-ročný interpret snaží vyhýbať príťažlivej blondíne, s ktorou má búrlivý vzťah, no ona si k nemu vždy nájde cestu. Na záver videa tiež možno počuť krátku nahrávku, ktorú rodák z Rumsonu v New Jersey nahral pri jej tvorbe v Tokiu počas turné.

Puth zverejnil spomínaný singel 20. apríla. Nahrávka je prvou ukážkou z jeho pripravovaného druhého štúdiového albumu, ktorého dátum vydania ani názov zatiaľ nie sú známe. Pieseň je spevákovým prvým novým materiálom od minuloročného debutového albumu Nine Track Mind, na ktorom spolupracoval so speváčkami Meghan Trainor a Selenou Gomez.

Charles Otto "Charlie" Puth Jr. sa stal známym vďaka spolupráci na hite See You Again (feat. Wiz Khalifa), ktorý si predvlani vyslúžil tri nominácie na ceny Grammy.

 

Skladba, ktorá dobyla americký aj britský singlový rebríček, sa nachádza na soundtracku filmu Rýchlo a zbesilo 7 (2015). Muzikant vydal v januári 2016 spomínanú debutovú štúdiovku Nine Track Mind. Na konte má tiež tri EP nahrávky.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona