Spevák Charles Bradley má rakovinu žalúdka

NETKY.SK • 5 Október 2016, 14:35 • 2 min
Spevák Charles Bradley má rakovinu žalúdka

BRATISLAVA - Americkému r'n'b spevákovi Charlesovi Bradleymu diagnostikovali rakovinu žalúdka, pre ktorú odložil všetky naplánované koncerty. Šesťdesiatsedemročný interpret o tom informoval na sociálnej sieti Facebook.

slovakia

left justify in out

"Počas uplynulých mesiacov som musel pre chorobu zrušiť viacero vystúpení. Lekári mi prednedávnom diagnostikovali zhubný nádor na žalúdku. Mám tú najlepšiu zdravotnú starostlivosť, pričom sme všetci veľmi optimistickí. Budem s touto chorobou bojovať tak, ako som bojoval so všetkými prekážkami v živote. Všetky plánované koncerty odkladám, aby som sa mohol venovať liečbe. Ďakujem za vaše pochopenie," napísal interpret, ktorý počas uplynulého víkendu vystúpil na Meadows Music & Arts Festivale v New Yorku.

 

Charles Bradley sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1965, pričom spočiatku vystupoval pod pseudonymom Black Velvet. Neskôr sa zoznámil s producentom a gitaristom Tomom Brenneckom, ktorý v tom čase pôsobil v kapele The Bullets a v roku 2007 založil formáciu Menahan Street Band. Bradley s Brenneckom nahrali viacero skladieb, z ktorých niektoré začali v roku 2002 vychádzať na vinylových platniach. Desať z týchto skladieb neskôr vybrali na Bradleyho debutový album No Time For Dreaming, ktorý vyšiel v januári 2011. Nasledovali štúdiovky Victim Of Love (2013) a Changes (2016).

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies