Spevák Brent Hinds z kapely Mastodon si zlomil nohu

NETKY.SK • 25 November 2016, 15:32 • 2 min
Spevák Brent Hinds z kapely Mastodon si zlomil nohu

BRATISLAVA - Americký gitarista a spevák Brent Hinds z heavymetalovej kapely Mastodon si zlomil nohu.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný hudobník o tom informoval prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu, na ktorej má prvú nohu v sadre. V popise fotky prezradil, že k úrazu prišiel, keď sa snažil naštartovať svoju motorku. Zranenie pravdepodobne ovplyvní turné superskupiny Giraffe Tongue Orchestra, ktorej členom je Hinds. Formácia by mala totiž už 29. novembra odštartovať sériu amerických koncertov, zatiaľ však neoznámila, či na nich vystúpi aj Hinds alebo ho niekto nahradí, prípadne či celé turné zrušia.


William Brent Hinds je jedným zo zakladajúcich členov spomínanej kapely Mastodon, ktorá vznikla v roku 2000 v Atlante a okrem neho ju tvoria aj spevák a basgitarista Troy Sanders, gitaristi Bill Kelliher a bubeník Brann Dailor. Debutovali v roku 2002 albumom Remission, po ktorom nasledovali nahrávky Leviathan (2004), Blood Mountain (2006), Crack The Skye (2009), The Hunter (2011) a Once More 'Round The Sun (2014).

 

Na konte majú dve Kerrang! Awards, dve Metal Hammer Golden Gods Awards a tiež tri nominácie na Grammy. S formáciou Giraffe Tongue Orchestra, ktorá vznikla tento rok, vydal album Broken Lines (2013).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies