Spevák Billy Joel sa stane trojnásobným otcom

NETKY.SK • 19 Október 2017, 15:17 • 2 min
Spevák Billy Joel sa stane trojnásobným otcom

BRATISLAVA - Americký spevák, klavirista a skladateľ Billy Joel sa stane trojnásobným otcom.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatosemročný rodák z New Yorku potvrdil radostnú správu počas rozhovoru pre denník The Belfast Telegraph. V ňom uviedol, že druhý potomok, ktorého bude mať s manželkou Alexis Roderick, by mal prísť na svet v novembri. Dvojica už spolu vychováva dvojročnú dcéru Dellu Rose.

Muzikant má tiež 31-ročnú dcéru Alexu Ray Joel s modelkou Christie Brinkley, ktorá bola v rokoch 1985 až 1994 jeho druhou manželkou. Okrem toho bol ženatý aj s Elizabeth Weber Small a Katie Lee. S Roderick sa oženil začiatkom júla 2015.

Billy Joel pôsobí na hudobnej scéne od roku 1965 a na konte má dvanásť štúdioviek, pričom tú zatiaľ poslednú River Of Dreams vydal ešte v roku 1993. V roku 2001 uviedol na trh kolekciu klasických kompozícií s názvom Fantasies & Delusions.

 

Medzi jeho najznámejšie skladby patria piesne ako Piano Man, Just The Way You Are, My Life, It's Still Rock And Roll To Me, Tell Her About It, Uptown Girl, We Didn't Start The Fire alebo The River Of Dreams.

 

Joel predal na celom svete viac než 150 miliónov kópií nahrávok a je členom Skladateľskej aj Rock'n'rollovej siene slávy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona