Spevák Bilal vystúpi v Bratislave

NETKY.SK • 13 Október 2014, 12:51 • 2 min
Spevák Bilal vystúpi v Bratislave

BRATISLAVA - Americký neo-soulový spevák Bilal sa v rámci svojho jesenného európskeho turné predstaví aj v Bratislave. Tridsaťpäťročný rodák z Philadelphie vystúpi v pondelok 3. novembra v Nu Spirit Clube.

slovakia

left justify in out

Vstupenky na koncert v cene 15 eur sú v predaji v sieti Ticketportal. Bilal sa počas svojho turné zastaví aj vo Viedni či Prahe. V rakúskej metropole zahrá 4. novembra v klube Porgy & Bess, v hlavnom meste Českej republiky o deň neskôr vo Futurum Music Bare.

 

Bilal, celým menom Bilal Sayeed Oliver, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1999. Debutoval o dva roky neskôr albumom 1st Born Second, po ktorom nahral štúdiovku Love For Sale. Tá však unikla na internet ešte pred vydaním a nakoniec sa do predaja nikdy nedostala. Spevákovou druhou oficiálnou štúdiovkou sa tak stala až nahrávka Airtight's Revenge (2010), po nej vydal ešte album A Love Surreal (2013). Na konte má okrem toho mixtapey The Return Of Mr. Wonderful (2007) a The Retrospection (2012) a spolupráce s interpretmi ako Common, Erykah Badu, Jay Z, Beyoncé, Guru, J Dilla, Robert Glasper či The Roots. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies