Spevák August Alsina bol po kolapse na koncerte tri dni v kóme

NETKY.SK • 21 September 2014, 12:45 • 2 min
Spevák August Alsina bol po kolapse na koncerte tri dni v kóme

USA - Americký spevák August Alsina bol po pondelkovom kolapse počas koncertu v New Yorku tri dni v kóme. Dvadsaťdvaročný rodák z New Orleans to prezradil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil svoju fotografiu z nemocnice.

slovakia

left justify in out

"Práve som sa prebral po troch dňoch kómy. Chcem vám povedať, aby ste si vážili tých, ktorí si vážia vás, a dávajte si na seba pozor. Váš život môže skončiť v zlomku sekundy. Môj stav sa zlepšuje a ďakujem vám za vaše modlitby a podporu," napísal k fotke spevák, ktorý počas spomínaného vystúpenia omdlel a spadol z javiska. Následne ho previezli do nemocnice. Ako uviedol interpretov hovorca, lekári v jeho krvi nenašli stopy žiadnych drog okrem marihuany. Myslia si preto, že príčinou jeho kolapsu boli dehydratácia a vyčerpanie. 

 

August Anthony Alsina Jr. má na konte debutový album Testimony, ktorý vydal v apríli. Vlani mu vyšla EP nahrávka Downtown: Life Under The Gun. Na tohtoročnom udeľovaní BET Awards ho vyhlásili za Najlepšieho nováčika a jeho skladba I Luv This Shit s hosťujúcim rapperom Trinidadom Jamesom dostala Viewers' Choice Award. Spolupracoval napríklad aj s interpretmi ako Nicki Minaj, B.o.B či Jeezy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies