Spevák Aaron Carter priznal finančné ťažkosti

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 14:21 • 2 min
Spevák Aaron Carter priznal finančné ťažkosti

BRATISLAVA - Americký spevák Aaron Carter má dlhy presahujúce sumu 100-tisíc dolárov (v prepočte takmer 88-tisíc eur). Bývalá spevácka hviezda nedokáže splácať viac ako 10-ročný dlh, ktorý vznikol ešte v čase, keď bol neplnoletý a s jeho zárobkami manipulovali rodičia.

slovakia

left justify in out

"Keď som dovŕšil osemnásť rokov, všetky tie dane ma zrazili dole. Minulý rok som bol v exekučnom konaní, dnes dlhujem viac ako 100-tisíc dolárov," priznal svoje finančné ťažkosti 28-ročný rodák z Floridy. Carter tiež prezradil, že zaplatil milióny dolárov za to, aby jeho rodičia nemuseli isť za daňové úniky do väzenia.


"Väčšina dlhu vznikla ešte pred desiatimi rokmi, keď bol neplnoletý a o jeho peniaze sa starali iní ľudia," povedal v minulosti pre magazín Us Weekly spevákov hovorca. Podľa jeho slov dosahujú dlžoby mladšieho brata speváka Backstreet Boys Nicka Cartera až 150-tisíc dolárov. "Väčšinu z toho dlhuje na daniach. Nejde o problém, ktorý by vznikol len počas ostatných rokov, siaha to ďalej do minulosti," dodal.


Aaron Charles Carter sa do povedomia verejnosti dostal v druhej polovici 90. rokov. Svoj eponymný debutový album vydal v roku 1997 a postupne naň nadviazal ďalšími troma štúdiovkami Aaron's Party (Come Get It) (2000), Oh Aaron (2001), Another Earthquake (2002).

 

Vydal tiež tri kompilácie Most Requested Hits (2003), Come Get It: The Very Best of Aaron Carter (2006) a 2 Good 2 B True (2006).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona