Spevák a gitarista Fink má nový klip k piesni Pilgrim

NETKY.SK • 16 Január 2015, 18:07 • 2 min
Spevák a gitarista Fink má nový klip k piesni Pilgrim

BRATISLAVA - Britský spevák a gitarista Fink zverejnil videoklip k piesni Pilgrim.

slovakia

left justify in out

Tá sa nachádza na hudobníkovom šiestom štúdiovom albume Hard Believer, ktorý vyšiel vlani v júli. Z nahrávky pochádza aj singel Looking Too Closely.

Skladbu Pilgrim by mal Fink zahrať aj 10. februára v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC). Interpret sa bratislavskému publiku predstaví so svojím triom v rámci európskeho Hard Believer Tour. Okrem skladieb z albumu Hard Believer by mala na koncerte zaznieť aj pieseň Move, ktorú spevák nahral s Johnom Legendom pre snímku 12 rokov otrokom (2013). Vstupenky na bratislavský koncert sú v predaji v sieti Predpredaj.sk. 

 

 

Fin Greenall, známy ako Fink, je britský spevák, skladateľ, gitarista, producent a dídžej. V roku 1997 vydal EP Fink Funk, o tri roky neskôr vyšiel jeho debutový album Fresh Produce. Od roku 2006 Fink pôsobí v triu s hudobníkmi Timom Thorntonom a Guyom Whittakerom. Spolu majú na konte štúdiovky Biscuits for Breakfast (2006), Distance and Time (2007), Sort of Revolution (2009), Perfect Darkness (2011) a Hard Believer (2014). Fink so speváčkou Amy Winehouse zložil skladbu Half Time.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies