Speváčku skupiny Cranberries Dolores O'Riordan po útoku prepustili

NETKY.SK • 11 November 2014, 09:23 • 2 min
Speváčku skupiny Cranberries Dolores O'Riordan po útoku prepustili

LONDÝN - Írsku speváčku Dolores O'Riordan včera po krátkom vypočúvaní prepustili bez vznesenia obvinení. Líderku írskej rockovej skupiny The Cranberries zadržali dnes po tom, čo údajne napadla letušku spoločnosti Aer Lingus počas letu z New Yorku, informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Polícia zatkla 43-ročnú speváčku po pristátí lietadla v írskom meste Shannon. Následne O'Riordanovú previezli do nemocnice v rodnom Limericku a tiež vzali na vypočutie. Po výsluchu ju prepustili bez vznesenia obvinení. "Vyšetrovanie pokračuje," uviedla polícia. 

 

Políciu zavolali k lietadlu po hlásení, že letovú sprievodkyňu spoločnosti Aer Lingus napadli. Počas zatýkania sa podľa polície zranil aj jeden príslušník bezpečnosti. Letušku previezli do nemocnice v Limericku so zranením chodidla. Zranenia policajta neboli vážne a nepotreboval hospitalizáciu.

 

Skupina The Cranberries vznikla v roku 1990 v Limericku, dosiaľ predali vyše 40 miliónov platní. V roku 2012, po šesťročnej prestávke, vydali svoj šiesty album a zrealizovali európske a americké turné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies