Speváčku Loalwu Braz (†63), ktorá naspievala hit Lambada, zavraždili

NETKY.SK • 19 Január 2017, 18:47 • 2 min
Speváčku Loalwu Braz (†63), ktorá naspievala hit Lambada, zavraždili

RIO DE JANEIRO - Vo veku 63 rokov zomrela brazílska speváčka a skladateľka Loalwa Braz, známa najmä vďaka hitu Lambada, ktorý nahrala so skupinou Kaoma.

slovakia

left justify in out

Telo interpretky našli v zhorenom aute v blízkosti jej domu v oblasti Saquarema v brazílskom štáte Rio de Janeiro. Ďalšie detaily o úmrtí polícia zatiaľ nezverejnila.

 

 

 

Podľa brazílskej televízie G1, ktorá sa odvoláva na vyšetrovateľov, mali Loalwu zavraždiť dvaja až štyria muži. Speváčku mali údajne uniesť z jej domu. Svedok zavolal políciu po tom, čo počul krik ženy.

 

 

 

Loalwa Braz sa narodila 3. júna 1953 v Riu de Janeiro. Kariéru odštartovala ako 13-ročná. Spolupracovali s ňou napríklad Gilberto Gil, Tim Maia, Emílio Santiago, Caetano Veloso a ďalší. Na konte má niekoľko sólových nahrávok, no známa je najmä vďaka skladbe Lambada, ktorú vydala skupina Kaoma ako prvý singel z debutového albumu Worldbeat (1989).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies