Speváčku Keyshiu Cole neobvinia z napadnutia

NETKY.SK • 28 Október 2014, 15:33 • 2 min
Speváčku Keyshiu Cole neobvinia z napadnutia

SAN FRANCISCO - Losangeleská prokuratúra neobviní americkú speváčku Keyshiu Cole z napadnutia istej Sabriny Mercadel.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročnú rodáčku z Oaklandu zatkli 19. septembra po tom, ako v ranných hodinách prišla do bytu rappera Birdmana, s ktorým údajne chodí. Spoluzakladateľ vydavateľstva Cash Money Records bol však v spoločnosti Mercadel, ktorú Cole následne napadla, pričom jej spôsobila zranenia na krku, chrbte a ruke. Speváčka strávila po zatknutí niekoľko hodín vo väzbe, odkiaľ ju prepustili po zaplatení kaucie 46-tisíc dolárov.

 

Prokuratúra sa ju však rozhodla neobviniť a namiesto toho ju predvolala na neformálne pojednávanie, kde bude aj spoločne s Mercadel vypovedať. Následne by mala dostať výstrahu, pričom jej možno nariadia aj absolvovať kurz sebaovládania. Cole však v súvislosti s týmto incidentom čelí žalobe zo strany samotnej Mercadel, ktorá tvrdí, že speváčka ju udrela do tváre, poškrabala nechtami a hádzala po nej rôzne predmety. Napadnutá žena údajne taktiež požiadala súd o vydanie zákazu približovania sa. 

 

Keyshia Cole vydala prvý album The Way It Is v roku 2005. Po ňom nasledovali nahrávky Just Like You (2007), A Different Me (2008), Calling All Hearts (2010), Woman To Woman (2012) a Point Of No Return (2014), pričom jej prvé tri štúdiovky získali v USA platinovú platňu. V rokoch 2006 až 2008 účinkovala vo vlastnej reality šou s názvom Keyshia Cole: The Way It Is, objavila sa taktiež v dráme V rytme stepu (2007). V máji 2011 sa vydala za basketbalistu Daniela Gibsona, ktorému ešte v marci 2010 porodila syna Daniela Hirama Gibsona Jr. Tento rok v marci dvojica oznámila rozchod. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona