Speváčku Jessie J prepustili z nemocnice

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 09:29 • 2 min
Speváčku Jessie J prepustili z nemocnice

LONDÝN - Anglická speváčka Jessie J, ktorá koncom júna podstúpila bližšie nešpecifikovaný chirurgický zákrok, v sobotu prostredníctvom služby Instagram prezradila, že už ju prepustili z nemocnice. Hneď nasledujúci deň potom vystúpila na festivale Wireless v Londýne.

slovakia

left justify in out

"Prepustili ma z nemocnice. Stále som veľmi slabá, ale cítim sa omnoho lepšie. Zajtra vystúpim na festivale Wireless. Nebude to moje typické vystúpenie plné energie, ale budem tam. Neviem sa dočkať," napísala 27-ročná speváčka, ktorá mala od detstva problémy so srdcom a ako 18-ročná prekonala menšiu mŕtvicu. Pred spomínanou operáciou však prezradila, že jej srdce a hlasivky sú v poriadku. Zdravie zradilo interpretku aj v marci tohto roka, keď náhle ochorela a musela zrušiť záverečnú časť austrálskeho turné.

 

Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa prebojoval na druhé miesto britského singlového rebríčka. Prvý album Who You Are uviedla na trh vo februári 2011. Nahrávka sa dostala na druhú priečku v UK Charte a pochádzajú z nej single ako Price Tag (feat. B.o.B), Nobody's Perfect, Who's Laughing Now alebo Domino. V septembri 2013 jej vyšla druhá štúdiovka Alive so singlami Wild (feat. Big Sean a Dizzee Rascal), It's My Party a Thunder. Jej zatiaľ posledný album Sweet Talker, ktorý obsahuje single Bang Bang (feat. Ariana Grande & Nicki Minaj) a Burnin' Up (feat. 2 Chainz), uviedla na trh vlani. Na konte má napríklad jednu BRIT Award či nomináciu na Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona