Speváčke Mel B zo Spice Girls museli chirurgicky zachraňovať ruku

NETKY.SK • 11 December 2018, 10:43 • 2 min
Speváčke Mel B zo Spice Girls museli chirurgicky zachraňovať ruku

LONDÝN- Speváčka Melanie Brownová z britskej popovej skupiny Spice Girls utrpela v New Yorku zranenie, ktoré si vyžiadalo chirurgický zákrok. Inak by prišla o ruku, uviedla agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Mel B informovala v pondelok, že zranenú ruku jej operovali tri hodiny. Má tiež zlomené tri rebrá.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thankyou to all the wonderful nurses dr’s and my amazing surgeon for the care and expertise given to me here at the hospital I’ve been staying at,suffering 2 broken ribs a severed right hand needing emergancy care,to having had to have over a 3 hr surgery to repair the damage hence the purple sling,I’ve had to unfortunately cancel my book signing today in NY,I appolagise to each and everyone one of you who bought there tickets to meet me today😩I’m absolutely gutted but I can assure you it WILL happen at a later date,I promise,but for now My right arm/hand is all stitched up and I’m trying to keep still to heal my broken ribs,ohhh the pain,but I’m in super safe hands with the care of everyone here at the hospital!!!!!thank you all for understanding,I love you all #accidentshappen #needtimetoheal #hospital

Príspevok, ktorý zdieľa Scary Spice Mel b (@officialmelb),

 

Na Instagrame zverejnila svoju fotografiu a poďakovala sa lekárom a sestričkám za ich "skvelú" prácu, ale neprezradila, ako prišla k zraneniu.

O niekoľko hodín neskôr 43-ročná speváčka umiestnila na sociálnu sieť GIF obrázok, na ktorom je s kolegyňami z kapely Geri Hornerovou, Emmou Buntonovou a Melanie Chisholmovou. Spice Girls avizovali na budúci rok comebackové turné, ale bez Victorie Beckhamovej.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona