Speváčka z The Cranberries nepôjde za napadnutie do väzenia, zaplatí však tisíce eur

NETKY.SK • 25 Február 2016, 09:54 • 2 min
Speváčka z The Cranberries nepôjde za napadnutie do väzenia, zaplatí však tisíce eur

ENNIS - Súd v írskom meste Ennis nariadil frontmanke kapely The Cranberries Dolores O'Riordan venovať 6000 eur na charitu v súvislosti s incidentom z novembra 2014, keď napadla najprv letušku a následne aj policajta.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročná speváčka priznala vinu ešte v decembri, sudca oznámil verdikt v stredu. K spomínanému incidentu došlo približne dvadsať minút pred pristátím lietadla smerujúceho z New Yorku do írskeho Shannonu, keď si O'Riordan odmietla sadnúť a následne letuške stúpila na nohu.

 

Posádka lietadla preto zavolala na letisko políciu, ktorá rodáčku z Limericku po vystúpení z lietadla zatkla. Hudobníčka sa však zatknutiu bránila, pričom policajta opľula a udrela. Súd však vzal do úvahy skutočnosť, že speváčke po incidente diagnostikovali bipolárnu afektívnu poruchu. Hudobníčkin právny zástupca tiež na súde povedal, že O'Riordan sa v tom roku rozišla s manželom Donom Burtonom, čo jej spôsobilo silnú psychickú ujmu.


The Cranberries vznikli v roku 1989 pod názvom The Cranberry Saw Us, ktorý O'Riordan dodatočne zmenila. Skupina má na svojom konte šesť štúdiových nahrávok - Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993), No Need To Argue (1994), To The Faithful Departed (1996), Bury The Hatchet (1999), Wake Up And Smell The Coffee (2001) a Roses (2012). Medzi jej najväčšie hity patria skladby ako Dreams, Linger, Zombie, Salvation, Promises, Animal Instinct, Just My Imagination alebo Analyse. O'Riordan okrem toho vydala aj sólovky Are You Listening? (2007) a No Baggage (2009).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies