Speváčka Whitney Houston sa utopila vo vani, mohol za to aj kokaín

NETKY.SK • 23 Marec 2012, 07:46 • 2 min
Speváčka Whitney Houston sa utopila vo vani, mohol za to aj kokaín

Speváčka Whitney Houston sa utopila vo vani, mohol za to aj kokaín - Celebrity Americká popová diva Whitney Houstonová sa 11. februára nešťastne utopila vo vani, k čomu prispela jej srdcová slabosť a užitie kokaínu.

slovakia

left justify in out

img

Americká popová diva Whitney Houstonová sa 11. februára nešťastne utopila vo vani, k čomu prispela jej srdcová slabosť a užitie kokaínu. Oznámil to dnes úrad koronera v Los Angeles na základe výsledkov toxikologických testov.
      Toto úradné oznámenie ukončilo týždne špekulácií o tom, ako slávna speváčka zomrela. Houstonovú (48) našli bezvládnu vo vani v jej hotelovom apartmáne v Beverly Hills, deň pred slávnosťou udeľovania hudobných cien Grammy, ktorej sa mala zúčastniť.
      V hotelovej izbe sa našlo niekoľko fľaštičiek liekov na predpis, čo vyvolávalo úvahy o možnom predávkovaní sa. Podľa úradov ich však nebolo nadmerné množstvo.
      Hovorca súdneho lekára Craig Harvey uviedol, že v tele speváčky sa našli zvyšky po kokaíne, pričom droga bola prispievajúci faktor jej smrti. Výsledky testov podľa neho naznačujú, že Houstonová bola chronickou užívateľkou kokaínu.
      Polícia vyhlásila, že v súvislosti so smrťou speváčky sa nepreukázalo žiadne cudzie previnenie.
      "Zarmútili nás výsledky toxikológie, aj keď sme radi, že sa to teraz uzavrelo," povedala Patricia Houstonová, speváčkina švagriná a manažérka.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies