Speváčka Vanda zverejnila singel He’s Just A Man

NETKY.SK • 9 Február 2015, 13:34 • 2 min
Speváčka Vanda zverejnila singel He’s Just A Man

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Vanda Krajčovičová, ktorá vystupuje pod umeleckým menom Vanda, zverejnila skladbu He’s Just A Man.

slovakia

left justify in out

Pieseň je prvým singlom z pripravovaného albumu Introspective. Na novinke sa rodáčka z Nitry bude prezentovať predovšetkým anglickými skladbami o zlyhaní, strachu, emocionálnej prázdnote či strate pevnej zeme pod nohami. Nachádzať sa na nej budú aj španielske piesne La Peregrina, Ella a Eres, ktorú zložila spoločne s gitaristom Marekom Wolfom.

 

Album nahrávali v Bratislave, pričom Vande jeho tvorba zabrala takmer dva roky. „Počas toho času som sa vnútorne veľmi posunula a album reflektuje aj túto zmenu. Pre mňa znamená absolútny vnútorný zlom, uvedomenie si seba samej. Popisuje celý môj prerod od stavu ’neviem, kto som’ až po ’našla som sa’,” uviedla speváčka. Štúdiovku Introspective pokrstí interpretka 17. apríla na koncerte v nitrianskom Music A Café. Debutový album s názvom Astrology vydala Vanda v auguste 2012. 

 

Tracklist albumu Vanda - Introspective: 
1. River of Dreamers 
2. Empty 
3. Temple 
4. Eres 
5. Patience 
6. Shine On Me 
7. La Peregrina 
8. Cross the Line 
9. Alibism 
10. Ella 
11. He’s Just a Man 
12. Temple (remix)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies