Speváčka Tina končí s hudbou: Kvôli čomu sa tak rozhodla?

NETKY.SK • 28 Jún 2018, 10:17 • 2 min
Speváčka Tina končí s hudbou: Kvôli čomu sa tak rozhodla?

Tinu zrejme na pódiách tak skoro neuvidíme.

slovakia

left justify in out

Speváčka Tina, vlastným menom Martina Kmeťová, patrí k najúspešnejším slovenským hudobníčkam. Vo svojej tvorbe sa zameriava najmä na soul, R&B a hip-hop. Kariéru odštartovala už v roku 2003 a svojho času spolupracovala napríklad aj s Rytmusom. Má skúsenosti aj z televíznej obrazovky, kedy moderovala talentovú show, no momentálne sa zo spoločenského života stiahla a skončila aj so spievaním. Čo stojí sa jej rozhodnutím?

 

Jej život sa výrazne zmenil po narodení syna Lea, ktorého má s futbalistom Richardom Lásikom. Prirodzene, materské povinnosti jej už nedovoľovali venovať sa kariére tak, ako pred tým. Keď sa jej neskôr narodila dcéra Anička, ktorú má s rapperom Separom, uvedomila si, že jej zmysel života je momentálne niekde inde, než na koncertných pódiách. Odstrihla sa preto od pôsobenia v showbiznise a všetok čas venuje len výchove svojich dvoch detí.

 

Tina sa na istý čas odmlčala aj na sociálnych sieťach, ktoré si úplne zrušila. V poslednom období sa k nim však opäť vracia. Na Instagrame prezentuje svoje myšlienky a postrehy z bežného života. Dokonca sa tu svojim fanúšikom priznala aj s tým, že zmenila životný štýl a prestala jesť mäso.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies