Speváčka Svetlanna predstavila novú skladbu Utekám

NETKY.SK • 15 Október 2014, 11:59 • 2 min
Speváčka Svetlanna predstavila novú skladbu Utekám

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Svetlanna predstavila novú skladbu s názvom Utekám. K nahrávke vznikol aj videoklip, ktorý interpretka zverejnila prostredníctvom služby YouTube. Na skladbe spolupracovala s hudobníkom Dominikom Greinerom a texty piesne napísala s Alexandrou Hornou. O finálny zvuk sa postaral Marek Rakovický z kapely Lavagance.

slovakia

left justify in out

„Pre mňa tento text opisuje presne pocity, ktoré možno denno-denne väčšina z nás prežíva. Plávame vo vlnách života - rieky, v ktorej sa dobrovoľne topíme. Ja osobne nerada čakám na pomocnú ruku, pretože si uvedomujem, že tie vlny musím zvládnuť hlavne sama. Inak by som zostala stáť na jednom bode. Snažím sa utekať a prekonávať samú seba. Niekedy sa to podarí a inokedy sa topím,“ priblížila nový singel Svetlanna. 

V novej skladbe tiež hosťuje známy hudobník Martin Valihora, ktorý pre novinku nahral bicie. „Martin bol chýbajúcou čerešničkou na torte, ktorú sme potrebovali, aby sme so skladbou boli úplne spokojní. Veľmi sa teším z našej spolupráce i z toho, že Martinovi sa naša tvorba natoľko zapáčila, že sme sa dohodli o dlhodobej spolupráci. Je to pán muzikant a som rada, že sa stal súčasťou našej koncertnej skupiny,“ teší sa speváčka. 

 

Nový videoklip režíroval Miro Remo a ako hlavná protagonistka sa v ňom predstavila tanečnica Tereza Barakatová. „Hneď na začiatku som mala jasnú predstavu, že by som chcela v klipe scénický tanec. Ak by som v klipe však tancovala ja, tak by to bola skôr komédia,“ vysvetlila s úsmevom Svetlanna. „Hľadali sme dievča, ktoré nielen dobre vyzerá, ale aj tancuje. Našli sme ju až neuveriteľne ľahko - asi po 15 minútach hľadania na Facebooku. Už pri prvých záberoch nás Tereza presvedčila o svojich tanečných kvalitách. Veľmi dobre sa s ňou pracovalo,“ prezradil režisér Remo. Videoklip nakrúcali v bratislavskej Petržalke a blízkych lužných lesoch. 

 

Singel Utekám bude súčasťou pripravovaného debutového albumu Svetlanny, z ktorého speváčka ponúkla už skladby Motýľ a L.E.N..

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona